Annons

Annons

Den nya prinsen är Oxe

Prins Carl Philip och Prinsessan Sofia

Den lilla prinsen är en oxe.

Det föds barn inom kungafamiljen. I mars blev Kronprinsessan Victoria och Daniel föräldrar till en liten Fisk. Och den 19 april var det Carl-Philip och Sofias tur. Barnet föddes 18.25 enligt den första kommunikén, 18.28 enligt Carl-Philip själv. Han har säkert en jättebra klocka och koll på tiden, så jag tror på honom.

Annons

Inte för att det spelar så stor roll i det här fallet, de där tre minuterna ändrar ingenting i horoskopet.

Däremot var det endast en timme som avgjorde om det blev en Vädur eller Oxe! Normalt brukar Oxens tecken börja den 20 april, men i år gick solen in i Oxen redan den 19:e klockan 17.30 svensk tid.

Horoskopet visar också att Vågen står vid horisonten, och även månen är i Vågen. I kombination med solen i Oxen tyder det på en fredsälskande och utåtriktad person med mycket charm. Prinsen kommer att linda alla i sin omgivning runt lillfingret snart, när Oxens envishet kombineras med Vågens diplomati.

Det här visar också tydligt hur viktigt klockslaget kan vara om man säkert vill veta sitt stjärntecken, och numera brukar föräldrar ha koll på tiden. Man antecknar ofta varenda detalj runt barnens födelse. Men förr var det lite si och så med det, och man kan få anstränga sig en del för att få fram rätt uppgifter, om det alls går.

För en astrolog är det i alla fall väldigt bra med kungafamiljen, eftersom deras födelsetider genast blir offentliga och horoskopet kan räknas ut direkt.

Grattis till den lilla prinsen – Oxe precis som sin pappa och farfar!

Foto Kungahuset.se


Kommentera

 


Annons


Annons

Laddar