Annons

Annons

Den vanligaste frågan

När jag träffar nya människor och de får höra att jag är astrolog, vet jag att mycket snart kommer frågan, den absolut vanligaste av alla frågor jag får: ”Vilket tecken tror du jag är född i?”

Av princip gissar jag inte folks stjärntecken. Det är ju pinsamt om jag har fel… Och det är inte alltid så enkelt heller, eftersom långt ifrån alla är typiska för sina tecken. Men ibland tänker jag för mig själv att ”hon känns som en Vädur” eller Våg, eller vad det nu kan vara för tecken, fast jag då alltså inte säger det. Och ibland (hyfsat ofta) stämmer min inre, diskreta gissning och då ångrar jag förstås att jag inte sa något.

Annons

En av mina vänner är helt fenomenal på att pricka in stjärntecken, trots att hon inte vet ens en tiondel så mycket om astrologi som jag. Hon kan se en vilt främmande människa på en restaurang eller i ett väntrum och få en väldigt stark känsla av att ”där sitter en Fisk” eller ”hon är absolut Skorpion”. Ett antal gånger har den känslan varit så stark och min vän så nyfiken, så hon faktiskt har gått fram till dessa för henne okända personer och frågat i vilket tecken de är födda. Och hennes intuition har stämt varje gång! Helt märkligt. Jag fattar inte hur hon bär sig åt, själv skulle jag inte klara det. Och inte skulle jag ens våga gå fram och fråga.


Kommentera

 


Annons


Annons

Laddar