Annons

Annons

Diplomatiska Vågar och intensiva Skorpioner

Vågen stjärntecken

Nu är det åter dags för en liten djupdykning i stjärntecknen, och Vågen och Skorpionen står på tur.

Det kan förresten vara intressant att veta att den fullmåne som många kommer att känna av nu på torsdag den 21 april, är i just Skorpionen. Vad kan det tänkas innebära? Ja, det kan till exempel öka den känslomässiga laddningen, intuitiva personer får ännu starkare intuition, många upplever humörsvängningar eller extrema händelser. Speciellt gäller det Skorpionerna själva och de som även annars känner av fullmånen starkt. Det är bara att vara uppmärksam, att ha alla sinnen öppna.

Vågen (23 september-22 oktober)

En vänlig och skönhetsälskande diplomat

Annons

Vågens nyckelord är balans, och det gäller alla områden i livet. Du söker jämvikt till varje pris, och ditt sinne för rättvisa är utvecklat. Det är sällan du blir arg, men just orättvisa kan få dig att verkligen tända till.

Du är diplomatisk och objektiv och kan sätta dig in i olika synpunkter. Om folk är ovänner vänder de sig till dig, och du kan ofta reda ut alltihop som den sanna fredsmäklare du är.

Men du har ofta svårt att veta vad du själv vill. ”Ska jag göra si eller så? Eller ska jag göra mittemellan, eller?” Du kan inte bestämma dig utan velar fram och tillbaka. Dessutom ändrar du dig ofta efter det att du verkligen bestämt dig, till både din egen och omgivningens irritation. Det kan även gälla småsaker som vilken tröja du ska ha på dig, vilken mat du ska beställla eller någon annan av de vardagssituationer som kan göra Vågen utmattad av frustration.

Det är viktigt för dig att ha harmoni, det gäller även din yttre miljö. Du tycker om vackra saker och kläder, färg och form måste samspela  och inget får bryta av eller vara fult eller grovt. Ofta har du egna konstnärliga talanger.

Du trivs i regel inte ensam, utan dras till tvåsamheter. Och eftersom du är både utåtriktad och charmig har du inte svårt att attrahera människor. Du kan vara synnerligen flirtig.

Din smidighet kommer också till sin rätt i samarbeten av olika slag. Du kan hitta kompromisser som alla blir nöjda med. Dessutom är du en mycket bra strateg. Den legendariske fotbollsspelaren och tränaren Nils Liedholm var väldigt astrologiintresserad, och han ansåg att Vågar är de bästa spelarna, eftersom de snabbt hittar sin roll i ett team och alltid har överblick och förståelse för lagspelet

Skorpionen (23 oktober-22 november)

Passion, intuition och utstrålning

Du är en intensiv, passionerad person med stark utstrålning. Många attraheras av dig, medan andra blir lite rädda för din genomskådande blick och dina vassa kommentarer. Du har en tendens att se allt i termer av svart eller vitt, och de ljumma mellanlägena intresserar dig inte. Väldigt envis är du också.

Du är observant med knivskarp intuition och gillar att ta reda på vad som finns under ytan hos människor. Man kan säga att du fascineras av alla slags hemligheter, gåtor och mysterier. Det kan vara att läsa deckare, följa polisutredningar, forska i ditt eget undermedvetna eller försöka avslöja folks hemliga laster och lustar. Du är lite av en detektiv som oftast är något intressant på spåren. Kombinationen av analytisk förmåga och intuition gör dig till en bra forskare och problemlösare.

Samtidigt är du väldigt känslig. Ibland är du som en psykisk barometer som registrerar minsta skiftning omkring dig. Men det försöker du dölja genom att ha en sluten och reserverad fasad. Du vill inte att andra ska veta lika mycket om dig som du vet om dem, och du vill inte visa din sårbarhet. Ju mer det stormar inom dig, desto mer oberörd verkar du. Kontroll är något av ett nyckelord för Skorpionen, och behovet av att ha koll på läget, att kunna styra och förutsäga situationer och människor (inklusive dig själv) visar sig i många situationer.

Din passion och extrema läggning visar sig förstås också i relationer. Du vill ha allt eller inget, och kontrollbehovet kan ställa till det i form av svartsjuka, även i vänskap. Men du är samtidigt spännande, sensuell och beredd att gå genom eld och vatten för dem du älskar.


Kommentera

 


Annons


Annons

Laddar