Annons

Annons

Energi till Fiskarna

Fiskarna horoskop

Jaha, här har Mars gått in i Fiskarna och det har varit vintersolstånd, vilket också betyder att solen har gått in i Stenbocken. Själv har jag varit helt utslagen av en särdeles elak förkylning. Inte gjort många knop alltså, inte ens tittat i planettabeller.

Annons

Inte kan jag skylla på nån speciell planetkonstellation heller. Annars har jag genom åren noterat att när Mars står i konflikt till de planeter jag har i Kräftan, då är det ofta en förkylning på gång. (Eftersom Mars symboliserar energi, har jag tänkt att energin liksom slår över och bryter ut på oönskade sätt.)

Det hoppas jag nu inte ska hända Fiskarna, som kommer att känna av den ökade Marsenergin fram till den 28 januari. En bra period att ta tag i saker, att starta projekt, visa framfötterna på olika sätt. Om man tittar fram till årsskiftet så gäller det i första hand dem som är födda 20-28 februari.


Kommentera

 


Annons


Annons

Laddar