Annons

Annons

Fullmåne i Fiskarna

PantherMedia 12440524
Månen går sin runda genom zodiakens tecken, och nu är den i Fiskarna. På fredag den 16 september är det fullmåne och dessutom månförmärkelse. En sådan fullmåne anses extra stark, alltså att människor påverkas i ovanligt hög grad.

Annons

Fiskarna handlar mycket om känslor, intuition, drömmar och visioner, så man kan anta att sådana områden kommer att stå i fokus till helgen. Många konfronteras med saker de kanske förträngt, med känslor som stoppats undan, drömmar som har eller inte har uppfyllts. Mycket ställs på sin spets, och för många är det något positivt. Det är bra att sammanfatta och kanske avsluta saker och ting, däremot är det nog bäst för de allra flesta att vänta en vecka med att starta nya saker.

Vilka påverkas då mest av denna fullmåne? Ja, naturligtvis Fiskarna själva. Men även de övriga tecken får sin släng av sleven, och det gäller alltså på fredag och troligen även lördag.

Och som vanligt, om det är svårt att sova är det inte alls konstigt, eftersom det är den absolut vanligaste “fullmåneeffekten”!


Kommentera

 


Annons


Annons

Laddar