Annons

Annons

Fullmåne i Vattumannen

Om någon hade svårt att sova inatt, så beror det nog på att det är fullmåne igen. Allra fullast är månen nu på måndag kväll den 7 augusti, och den befinner sig då på 15 grader i Vattumannen.

Vattumannen är ett tecken som utmärker sig för bland annat originalitet, kreativitet samt en vilja att vara lite ”egen” och gå mot strömmen. Många Vattumän gillar att provocera och chockera sin omgivning, bara för sakens skull, de vill rubba cirklar och rycka upp invanda mönster. Den tendensen kan bli ännu tydligare nu under månens inflytande, och inte nog med det; även de övriga tecknen får en dos av den upproriska Vattumannaenergin.

Annons

Med andra ord: Om folk beter sig oväntat i högre grad än vanligt, om många säger förvånande saker, plötsligt vill göra sådant de annars inte bryr sig om, bryter mönster, kräver mer frihet, gör tvärtemot alla i sin omgivning…ja, då är de sannolikt under fullmånens inflytande.

Detta gäller fram till dess att månen går in i Fiskarna på tisdag kväll.

Något annat som hör till Vattumannen är teknik och elektronik. Början på veckan passar utmärkt för att köpa eller hålla på med datorer, telefoner, hushållsapparater och egentligen allt som ligger lite i framkant vad gäller teknisk utveckling. Nytänkande är nyckelordet.

 


Kommentera

 


Annons


Annons

Laddar