Annons

Annons

Fullmåne och laddat mellan Oxar och Skorpioner

November står för dörren, man vill kura ihop sig i soffan och mysa med tända ljus. Kanske fundera extra mycket över planeternas banor och vilken inverkan de har på oss människor.

Oxarna kan se fram emot en fullmåne i sitt tecken den 3-4:e. Fullmåne och Oxen, det är en sinnlig, fysisk kombination, och Oxarna blir mer njutningslystna än vanligt, mer intresserade av närhet, kärlek, mat och dryck – allt som gör livet glatt, som det brukar heta i kontaktannonserna. Detsamma gäller för Skorpionerna, och mellan de här två tecknen kan det verkligen hetta till. Räkna med passion och känslostormar när Oxe möter Skorpion! Viljekollisioner blir det också, för det är två mycket envisa tecken.

Annons

Även alla de övriga tecknen känner av fullmåneeffekten, fast kanske inte lika extremt. Men visst blir det laddat i största allmänhet, på gott och ont. Och den som brukar ha svårt att sova kan försöka motverka det med en stunds meditation och några koppar rogivande örtte.

Som fullast är månen tidigt på morgonen den 4 november, men den känsliga kommer att märka av den både ett dygn innan och ett dygn efteråt.

 

 

 

 

 

 

 


Kommentera

 


Annons


Annons

Laddar