Annons

Annons

Grattis Skorpioner!

Efter ett år i Vågen har nu Jupiter gått in i Skorpionen. Så, grattis Skorpioner! Detta ganska återhållsamma, mystiska och kontrollerade tecken får nu ett år av expansion och nya möjligheter.

I äldre astrologi kallades Jupiter ”den stora lyckobringaren”. Den ansågs föra med sig allt möjligt positivt, och även om man inte är fullt så kategorisk numera så är Jupiter fortfarande ”turplaneten” framför andra.

Annons

Under det år som den passerar ens tecken kan man uppleva ett lyft på det personliga planet. Ökad optimism, mer mod och djärvhet, större tillit till att saker och ting kommer att ordna sig. Långa resor och studier gynnas, filosofiska insikter och andra aha-upplevelser förändrar ens världsbild.

Finns några nackdelar, någon b-sida av Jupiter? Ja, överdrifter åt alla håll, en gränslöshet som slår över. kort sagt att det blir för mycket av allt. Med med lite normal sans och måtta håller man den tendensen i schack och kan dra nytta av den jupiterianska medvinden. Nu de närmaste veckorna är det Skorpioner födda de första dagarna i teckent som känner av den mest.

 


Kommentera

 


Annons


Annons

Laddar