Annons

Annons

Jordnära Jungfruenergi i veckan

Det är ingen hejd på hur mycket som händer i Jungfruns tecken just nu. Mars och Merkurius har redan gått in i detta jordnära tecken, den 5 resp. 10 september, och nu den 20 september är det dags för Venus att göra dem sällskap.Som om inte det vore nog är det också nymåne samma dag, i Jungfrun förstås.

Annons

Om man nu utgår från att planeternas placering dels har stor betydelse för det tecken de befinner sig i, men också har påverkan på den allmänna stämningen, så blir det väldigt ”Jungfruaktigt” framöver, och synnerhet tisdag-onsdag den 19-20/9 när nymånen blandar sig i leken. Jungfrun är inte det mest vräkiga och dominanta av tecken, nej det är precis tvärtom.Återhållet, eftertänksamt, logiskt, förståndigt, noggrant är några av nyckelorden.

Kan man hoppas att de egenskaperna kommer att prägla mycket i samhället? Inklusive politiken? Lite vett och sans och förnuft, lite göra nytta-inställning är väl behövligt.

Alla som är födda i Jungfruns tecken kan märka en stark intensitet, vindarna rör sig åt alla håll samtidigt. Extra händelserikt blir det också för Tvillingar, Skyttar och Fiskar.

 


Kommentera

 


Annons


Annons

Laddar