Annons

Annons

Kärlek till Skorpionen, energi till Stenbocken

relationshoroskop

I dagarna har två planeter bytt tecken. Det handlar om Venus och Mars som lämnat Vågen respektive Skytten för den här gången.

Venus kommer nu att vara i Skorpionen från 23 september fram till den 18 oktober, och eftersom den planeten symboliserar bland annat kärlek kan man tänka sig att Skorpionerna får ett extra lyft på relationsplanet. Och eftersom detta är ett intensivt och passionerat tecken kan vad som helst hända.; ny glöd i kärleken, mer djup i vänskapsförhållanden, nya bekantskaper etc. Många Skorpioner kommer dessutom att ägna sig mer än vanligt åt skönhet, mode och nöjen. Det handlar alltså om drygt tre veckor framöver.

Annons

Mars kommer att befinna sig i Stenbocken från 27 september till den 9 november. Här handlar det om helt andra energier. Mars symboliserar för övrigt just energi och även initiativförmåga, självhävdelse och aggressivitet. Stenbockarna får en riktig kick, är effektiva, sätter igång saker, har mer bråttom än vanligt. De kan också vara ganska lättirriterade under den kommande sexveckorsperioden. Alla Stenbockar påverkas förstår inte samtidigt, utan det beror på när i tecknet man är född. Född någon av de första dagarna? Då är Mars i full fart just nu, alltså i slutet av september och början av oktober. Dags att ta tag i nya projekt!


Kommentera

 


Annons


Annons

Laddar