Annons

Annons

Mars går in i Lejonet

Kräftorna har haft ungefär sex veckor av förhöjd energi, kanske också mer irritation än vanligt. Upprörda känslor har varvats med entusiasm och nya initiativ. Det är planeten Mars som har befunnit sig i Kräftan och tillfört lite ”eldkraft” till de annars tämligen lugna och smått passiva Kräftorna.

Annons

Nu, den 20 juli, byter Mars tecken och går in i Lejonet. Egentligen passar den bättre där – Lejonet kan lättare tillgodogöra sig den framåtanda och power som Mars står för. Så de kommande sex veckorna är det dags för de stolta Lejonen att sätta full fart framåt. Räkna med att detta i grunden dominanta tecken kommer att styra och ställa ännu mer än vanligt. Det blir mycket uträttat i snabbt tempo. Tävlingsinstinkten blir också förstärkt.

En sak att se upp för när det gäller Mars är onödiga konflikter, och i Lejonens fall uppstår de nu oftast med Oxar, Skorpioner eller Vattumän. Man kan i alla fall försöka behärska känslorna, det är alltså ett tips till Lejonen.

Ni som har ett eller flera Lejon i den närmaste kretsen får försöka hänga med i svängarna, ge dem mycket utrymme, smickra deras ego lite lagom och bli inte alltför provocerade om de får temperamentsutbrott då och då.

 


Kommentera

 


Annons


Annons

Laddar