Annons

Annons

Merkurius i april

Så mycket kan jag säga som att datorhaverier är inte att leka med. Men så här den 1 april har jag i alla fall hittat en lösning som funkar tills vidare, så det kan bli ett och annat blogginlägg.
När tekniken krånglar och man vill hitta en astrologisk förklaring, då finns det en planet man letar efter: Uranus. Ständigt denna Uranus som brukar vara i farten när det handlar om maskiner, elektronik, plötsliga oförutsedda händelser etc.

Annons

Nåja, det är bättre att titta framåt nu, se vad planeterna har för sig i april. Värt att notera är att Merkurius precis har gått in i Oxen. Om det påverkar de allmänna energierna, själva grundatmosfären bland människor, så lär det yttra sig i en mer jordnära, pragmatisk inställning till saker och ting. Inte så mycket impulsivitet utan mer långsamt resonerande. Men den 10 april går Merkurius retrograd, vilket innebär att det ofta låser sig i all kommunikation. Folk stångar vilt för att framhäva sina åsikter, många slår knut på sig själva i ren envishet och det är inte bra läge för att exempelvis förhandla, skriva avtal och fatta viktiga beslut. Det som bestäms kan behöva ändras igen, eller det tar osedvanligt lång tid innan det går i lås. Detta gäller ända fram till den 5 maj.


Kommentera

 


Annons


Annons

Laddar