Annons

Annons

Merkurius i Skorpionen och vem har extra tur i veckan?

horoskop

Lite astrologisk info som gäller för den kommande veckan:

På måndag kväll den 24 oktober går Merkurius in i Skorpionen. Där stannar den i ca tre veckor, och eftersom Merkurius är kommunikationens planet kommer många Skorpioner att vara mer än vanligt intresserade av att exempelvis prata, skriva och/eller läsa. Rent generellt, alltså för samtliga tecken, gäller att det blir mer intensivt än vanligt. Samtal går på djupet, mysterier undersöks, gåtor får sin lösning. Det kan bli lite extremt också, på alla håll och kanter. Och detta är alltså en väldigt allmän tendens.

Annons

Mer specifikt är att Venus och Jupiter bildar en harmonisk aspekt 25-27 oktober. Kombinationen av dessa planeter anses positiv, det handlar om välvilja, generositet, kärlek och allmänna trevligheter. Alla som har någon planet eller viktig punkt 8-11 grader i ett tecken kan känna av det goda inflytandet. Har man inte sitt personliga horoskop är det förstås svårt att veta exakt hur alla planeter och punkter står. Men enbart genom att veta födelsedatum kan man i alla fall pricka in att följande tecken och datum har lite extra tur och medvind:

Vädurar födda 28 mars-1 april

Tvillingar födda 29 maj-2 juni

Lejon födda 31 juli-3 augusti

Vågar födda 30 september-3 oktober

Skyttar födda 30 november – 3 december

Vattumän födda 28 januari-1 februari

Detta kan man se som ett mer specifikt komplement till det vanliga veckohoroskopet, och ni som nu har den här Venus-Jupiteraspekten kan ju försöka lägga märke till om inte saker och ting faller på plats lite enklare än vanligt.


Kommentera

 


Annons


Annons

Laddar