Annons

Annons

Påverkas du av Saturnus just nu?

Planeter horoskop

I ett tidigare inlägg skrev jag om Jupiter, den planet som symboliserar bland annat expansion, optimism, tillit och chanser. Jupiter har förstås en motpol, och det är Saturnus.

Saturnus handlar följdaktligen om restriktioner, med allt vad det innebär. Här finns konstruktiva saker som ansvar, tålamod, ambitioner och långsktig planering, men också hinder, hämningar och förseningar av oika slag.

Annons

Saturnus befinner sig ungefär 2,5 år i varje tecken, och den står nu i Skytten sen en tid tillbaka. Det innebär att många Skyttar är inne i en ganska seriös fas av livet. Det går inte att flyta ovanpå och tänka att allt alltid ordnar sig – det kan det visserligen göra, men just nu kräver det mer ansträngning och arbete än vanligt, och kanske också ett längre tidsperspektiv.

Nu gäller det förstås inte alla Skyttar samtidigt. De som känner av Saturnus mest just nu och en månad framöver är födda 2-5 december.

Dessutom finns det vissa Tvillingar, Jungfrur och Fiskar som också bör försöka samla ihop sig, tänka praktiskt och vara grundliga i allt:

Tvillingar födda 1-4 juni, Jungfrur födda 2-6 september och Fiskar födda 1-4 mars kan behöva beväpna sig med extra tålamod. Forcera inget, sätt gärna upp mål men hushålla med energin! Om det tar emot så är det bara att vänta tills motståndet minskar.


Kommentera

 


Annons


Annons

Laddar