Annons

Annons

Spännande utveckling för Vågen

Vågen horoskop

Det var tolv år sen sist, men nu har Jupiter återigen gått in i Vågens tecken. Med “nu” menar jag exakt den 9 september klockan 13.18.

I astrologin symboliserar Jupiter expansion, optimism, tillit, långa resor, högre studier, livsfilosofi viljan att omfatta mer och mer. I äldre astrologi kallades den för lyckobringaren eller turplaneten. Sant är också att den ofta förstorar och förstärker saker och ting.

Annons

Det är rätt trevligt att ha kontakt med Jupiter, och i ca ett år framåt är det alltså Vågarna som får uppleva detta. (Inte enbart Vågar naturligtvis, men det beror på de enskilda horoskopen och är ett ämne i sig.) Den 9 september kan alltså innebära början på ett år fyllt av nya chanser och möjligheter för Vågarna. Optimismen och djärvheten ökar, och många Vågar kommer att resa långt och/eller påbörja nya och kanske oväntade utbildningar. Saker och ting lyfter, och mycket som varit besvärligt kan ordna upp sig.

Till en början märks detta tydligast hos de som är födda i början av tecknet, men alla får förstås sin Jupiter-dos innan året har gått. Risker blir till möjligheter, saker faller på plats något lättare än vanligt.

Kom ihåg att detta är ett av alla de astrologiska inflytanden som finns – ofta pågår ju mycket samtidigt. Ändock, Jupiter brukar ge lite extra skjuts, och det gäller att ta vara på medvinden!


Kommentera

 


Annons


Annons

Laddar