Annons

Annons

Stjärntecken och relationer. Del 11: Vattumannen

relationshoroskop vem passar jag ihop med?

Vattumannen

Så fungerar du med andra stjärntecken

Vattumannen och Väduren fungerar bra tillsammans. Du gillar att det alltid händer något runt Väduren. Dessutom får du utlopp för dina vildaste idéer som många andra backar inför eller skakar på huvudet åt. Väduren är beredd att pröva allt, åtminstone en gång. Ni triggar varandra att göra det omöjliga. Däremot blir det inte så lugnt och rofyllt, och känslomässigt har ni perioder när det uppstår ett slags oväntat avstånd mellan er.

Annons

Vattumannen och Oxen är väl ingen höjdare. Du vill experimentera, ligga i framkant, förvåna folk omkring dig. Oxen tar det lilla lugna och harvar gärna på i välbekanta hjulspår. Oxens konservativa sävlighet är inget som tilltalar dig, och Oxen å sin sida störs väldeliga av din förtjusning i att chockera och rubba cirklarna för folk omkring dig. Sen har du också svårt för Oxens envishet – men erkänn: du är precis lika envis själv!

Vattumannen och Tvillingarna brukar ha mycket kul ihop. Tvllingen fattar hur du tänker och kompletterar med sin mångsidighet och snabba associationsförmåga. Idéer av olika slag haglar – ni stimulerar verkligen varandras kreativitet. Ni skrattar också mycket, åt de mest absurda saker. Ni har båda ett stort frihetsbehov och respekterar den andras vilja att göra egna saker, men ni är också väldigt sociala och skaffar er en spännande vänkrets.

Vattumannen och Kräftan har en del att jobba med. Du vill ha distans och överblick medan Kräftan tar allt väldigt personligt och nära. Du upplever Kräftan som överdrivet emotionell, Kräftan tycker att du är kylig. Ofta blir du sarkastisk på ett sätt som Kräftan inte kan hantera, och du känner dig ofri av outtalade krav. Ni har väldigt svårt att förstå varandra.

Lejonet är ditt motsatta och komplementära tecken. Det finns en attraktion mellan er, ett slags ömsesidig nyfikenhet och intresse, men det finns också plan ni inte alls möts på. Till en början gillar du Lejonets spontanitet och “titta på mig”-stil, men ibland uplever du det som barnsligt, och det skapas ett avstånd mellan er. Du vägrar att låta dig domineras av Lejonet, Lejonet känner sig inte bekräftad och blir på dåligt humör. Mellan varven har ni ändå kul ihop och kan förhoppningsvis utveckla tolerans inför era olikheter.

Vattumannen och Jungfrun har svårt att få till det. Du irriterar dig på Jungfruns perfektionism och kontrollbehov, och din reaktion blir att göra tvärtom. Det retar förstås Jungfrun, som blir ännu ängsligare och ännu mer noga med allt. Vad ni har gemensamt är analytisk förmåga, ett slags osentimental matter of fact-inställning till det mesta. Känslomässigt haltar det dock en del.

Vattumannen och Vågen brukar fungera bra. Ni är båda sociala personer som lätt skaffar vänner inom alla möjliga läger. Ni gillar att prata och diskutera och uppmuntrar varandra att tänka i nya banor. Du är ofta djärvare än  Vågen, du tar ut alla slags svängar på ett helt annat sätt, och det kan hända att Vågen försöker bromsa vissa av dina experiment. Men på det hela taget kompletterar ni varandra bra.

Vattumannen och Skorpionen utmanar varandra på många sätt. Det finns ofta en enorm attraktion mellan er, men den vanliga vardagsgemenskapen gnisslar en del. Du vill vara fri och självständig, Skorpionen kämpar med sin svartsjuka. Din förmåga till svalkande objektivitet krockar med Skorpionens lidelsefulla intensitet. Ni är också väldigt envisa båda två, och ofta pågår ett märkligt maktspel under ytan.

Vattumannen och Skytten trivs i regel bra ihop, även om det inte är världens mest romantiska kombination. Ni inspirerar varandra, det händer mycket runt er, är ständigt saker på gång. Ni vill båda ha mycket personlig frihet och utrymme att följa era visioner. Skyttens raslöshet kan göra dig lite utmattad ibland, men optimismen och humorn gillar du desto mer. Skytten har nytta av din förmåga att tänka i nya, okonventionella banor.

Vattumannen och Stenbocken är en tveksam kombination. Du tycker att Stenbockens behov av struktur och planering är överdrivet, och Stenbocken störs av din tendens att bryta traditioner och gå utanför ramarna. Ofta drar ni åt samma håll men är oense om hur ni ska komma dit. Det skapas irritation och känslomässigt avstånd. Stundtals befinner ni er på samma våglängd, och då är allt hur bra som helst. Men det blir lite av och till, och de här känslosvängarna stör nog Stenbcken mer än vad de stör dig.

Med en annan Vattumannen funkar det förträffligt. Ni känner direkt att det finns en samstämmighet i tänkandet, ni uppmuntrar varandra att ta ut de idémässiga svängarna och har massor av spännande diskussioner. Dessutom har ni förstås samma smått absurda sinne för humor och kan skratta åt saker som andra inte ens förstår. Svartsjuka och ägande har ingen plats i denna relation – ni är toleranta, och ju friare ni tillåter varandra att vara desto bättre är det.

Vattumannen och Fiskarna har en del kommunikationsproblem. Du chockar den känsliga Fisken genom att säga och göra oväntade saker. Ibland retas du medvetet och provocerar på ett ganska vasst sätt som sårar Fisken. Ni har också olikheter vad gäller empati och intuition. Fisken vill rädda världen och tycker synd om allt och alla. Du engagerar dig också i andra människor men på ett svalt, osentimentalt sätt som Fisken tolkar som kyla. Ni har svårt att få till en känslomässgt trygg och stabil relation.


Kommentera

 


Annons


Annons

Laddar