Annons

Annons

Stjärntecken och relationer. Del 12: Fiskarna

relationer och stjärntecken

Fiskarna

Så fungerar du med andra stjärntecken

Fiskarna och Väduren är en något omaka kombination. Du är känslig och lyhörd, Väduren klampar ofta på utan att lyssna. Visst gillar du Vädurens företagsamhet, men det blir för mycket “göra” och för lite “känna efter” för att det ska passa dig. Du har också svårt att förstå dig på Vädurens heta temperament, och risken är att du håller en alldeles för låg profil i det här förhållandet, alltså att du blir överkörd och tappar självförtroendet.

Annons

Fiskarna och Oxen kompletterar varandra bra. Du har stor nytta av Oxens ekonomiska sinne och jordnära läggning, det stabiliserar dig. Oxen å sin sida behöver din andlighet och förmåga att använda intuitionen. Du är trygg med Oxen samtidigt som du öppnar Oxens ögon för nya dimensioner av verkligheten. Dessutom är ni båda såväl konstnärliga som sensuella. Ni har massor att utforska tillsammans!

Runt Fiskarna och Tvillingarna kan det bli lite stirrigt och oordnat. Ni har kul tillsammans, men det blir liksom inget riktigt av det. Kanske beror det på att ni feltolkar varandras signaler, ni pratar förbi varandra och tror helt felaktigt att den andra kan läsa tankar. Ni har också märkligt svårt att hålla löften till varandra.

Fiskarna och Kräftan är något av en idealisk kombination. Ni förstår varandra på ett djupt plan, läser av minsta skiftning hos den andra. Ni kan prata i evigheter om både stort och smått, men har också förmåga att sitta tysta tillsammans. Ni uppmuntrar varandra skaparförmåga och fantasi, och mellan er sker en ständig utveckling på både inre och yttre plan. Möjligen kan ni bli för överkänsliga inför varandras sinnesstämningar, det blir så mycket känslor så ni drunknar i dem. Men på det hela taget fungerar det utmärkt.

Fiskarna och Lejonet, tja. Ni är båda romantiska, och det börjar i regel bra. Du kan känna en viss beundran för Lejonet, men samtidigt får du själv svårt att hävda dig och så försöker du kompensera det på sätt som Lejonet inte förstår. Lejonet kan inte riktigt sätta sig in i din sensitivitet. Egentligen är ni båda väldigt känsliga, men på helt olika sätt. Risken är att ni hamnar i martyrsituationer gentemot varandra, det blir känslodramer och skuldkänslor hit och dit.

Jungfrun är ditt motsatta och komplementära tecken. Du är visionären, Jungfrun tänker på det praktiska. Ofta har ni ett gemensamt intresse för hälsa, friskvård och alternativa metoder, och ni lär er mycket av varandra. Jungfruns petighet kan gå dig på nerverna ibland, men du uppskattar förstås den hjälpsamhet och solidaritet som kännetecknar Jungfrun. Som å sin sida ser nya världar genom din fantasi, intuition och andliga förståelse.

Fiskarna och Vågen ser många bra sidor hos varandra, men det riktiga djupet saknas ofta. Ni är båda inriktade på att förstå människor och ni är båda lyhörda för hur omgivningen känns och ser ut. Du reagerar känslomässigt på varje vibration och känslonyans, medan Vågen är mer analytisk. Ni talar inte riktigt samma språk, och även om ni har samma mål går ni åt olika håll för att nå dit.

Fiskarna och Skorpionen är en spännande kombination. Skorpionens passion och din sensitivitet förstärker varandra. Du känner dig sedd och vågar ta ut svängarna som aldrig förr. Ni har djupa samtal och hittar ständigt nya nivåer att utforska. Sen kan du ha vissa problem med Skorpionens behov av hemligheter och kontroll, och Skorpionen å sin sida gillar inte när du svävar iväg för mycket. Men på det hela taget fungerar det utmärkt.

Fiskarna och Skytten får liksom ingen ordning på nånting. Ni uppskattar varandra och skrattar mycket tillsammans, men det blir lite hipp som happ och av och till. Skytten är inte så finkänslig utan väldigt rakt på sak och, och något som Skytten tycker är en baggis kan du tolka som personligt påhopp. Därför blir det en del missförstånd. Men ni är båda idealister, fyllda av åsikter och stora visioner, och har alltid något att prata om. Det är bra för själva relationen om ni har gemensamt världsförbättrande engagemang.

Fiskarna och Stenbocken kan skapa en lugn, trivsam relation. Stenbockens seriösa läggning och förmåga att ta ansvar imponerar på dig och gör att du känner dig trygg. Stenbocken behöver din intuition och empati. Ibland kan du tycka att det blir lite tråkigt och präktigt, men tryggheten ska inte föraktas. Stenbocken får dig att känna dig omhändertagen och ser till att påminna dig när du glömmer viktiga saker. Men du måste också skärpa dig, för om du visar en total brist på struktur kommer inte Stenbocken att stå ut.

Fiskarna och Vattumannen hittar på många galna saker tillsammans, och i början slår det blixtar om er. Men ni står inte på samma plattform, och Vattumannen är i längden för distanserad och sval för din smak. Du blir ofta provocerad och sårad, och Vattumannen orkar inte bry sig om att ta reda på varför. Risken är du tappar både självförtroendet och intuitionen., att du flyr undan till din egen värld och att Vattumannen då blir ännu mer provokativ.

Med en annan Fisk blir det kanske för mycket av det goda. Det blir väldigt romantiskt, men så mycket känslor, höga ideal, empati  och “snällhet” så ni glömmer att ta hand om det vanliga vardagslivet med plikter, åtaganden och löften. Det blir kort sagt lite stökigt runt er, på alla plan. Ni drömmer istället för att se verkligheten. Å andra sidan har ni en äkta andlighet som blir er styrka. Gå gärna på yoga, meditationskurser och healing tillsammans.


Kommentera

 


Annons


Annons

Laddar