Annons

Annons

Stjärntecken och relationer, del 3. Tvillingarna

Så fungerar tvillingarna med andra stjärntecken.

horoskop

Tvillingarna

Så fungerar tvillingarna med andra stjärntecken

Tvillingarna och Väduren passar bra ihop. Ni har båda en snabb, livlig energi, och det blir inte tråkigt runt er. Du uppskattar Vädurens initiativförmåga och vilja att ge sig i kast med utmaningar. Väduren gillar din förmåga att ha många bollar i luften. Sen kan det nog bli en del oavslutade projekt, för ingen av er har uthållighet som främsta egenskap.

Annons

Med Oxen kan du bli lite frustrerad. Till en början fascineras du av Oxens stadighet och sensualism, men efter ett tag blir det för långsamt och trögt för din smak. Du försöker kicka igång Oxen, men dina tvära kast och stora behov av omväxling gör Oxen osäker.

Med en annan Tvilling blir det roligt och omväxlande. Kul skämt och slagfärdiga kommentarer avlöser varandra. Framför allt har ni alltid saker att prata om, och ni tävlar om vem som kommer med nya intressanta idéer. Ni trivs i nya miljöer och ska gärna resa tillsammans. Men det finns ett problem: det kan bli för splittrat, så att ingen känner någon trygghet med den andra. Det blir liksom ingen ordning på nånting.

Visst kan Tvillingarna och Kräftan ha väldigt trevligt ihop trots era olika temperament. Men den trygghetsbehövande Kräftan kan bli lite för klängig för dig, och Kräftan störs av din rastlöshet. Risken är att ni sårar varandra utan att ens förstå det, och det finns också vissa kommunikationsproblem eftersom du inte kan gissa dig till Kräftans känslor.

Med Lejonet har du inga problem. Ni skrattar mycket tillsammans, Lejonets dramatiska sinne och förmåga att spela vardagsteater tilltalar dig, och gör att du släpper loss din egen komiska sida, Ni får också mycket gjort, eftersom ingen gillar att ligga och slöa i soffan. Lejonet har också förmåga att hjälpa dig strukturera upp alla idéer som ständigt poppar upp i ditt sinne.

Tvillingarna och Jungfrun kan gå varandra rejält på nerverna. Ni har en märklig förmåga att stressa upp varandra, och ni är oftast oense om vad som är viktigt, inte minst när det gäller praktiska hushållssysslor. Jungfruns kritiska sinne tar överhanden och skapar enbart motstånd hos dig.

Tvillingarna och Vågen trivs ypperligt tillsammans. Vågen kan få dig mer fokuserad, och du tar fram Vågens lättsamma sida. Ni gillar dessutom att prata och saknar aldrig samtalsämnen. Båda är utåtriktade, ni har stor bekantskapskrets och gillar att ordna fester. Det är helt enkelt behagligt runt er.

Med Skorpionen blir det svårt att uppnå harmoni. Du förstår dig inte på Skorpionens intensitet och behov av att alltid gå till botten med saker och ting, Skorpionen letar förgäves efter dolda djup och hemligheter hos dig. Du blir illa till mods av Skorpionens tendens att manipulera, och känslomässigt skapas ett avstånd mellan er.

Tvillingarna och Skytten är motsatta och komplementära tecken. Ni har mycket gemensamt, sinne för humor inte minst. Båda är uppfinningsrika, rastlösa och gillar fart och fläkt. Möjligen kan rastlösheten ta över, så ni liksom hetsar varandra att alltid vara igång och göra ständigt nya saker bara för att få omväxling. Ingen av er är särskilt huslig heller, däremot ska ni gärna resa tillsammans.

Tvillingarna och Stenbocken är en något osäker kombination. Du kan uppleva Stenbockens allvar och jordnära läggning som tungt, medan Stenbocken inte förstår sig på din lekfullhet och behov av lättsamma aktiviteter. Risken är att ni inte ser varandras goda sidor utan hela tiden försöker göra om den andra.

Med Vattumannen är det inga problem. Ni har en smidighet visavi varandra, det finns en naturlig kommunikation och förmåga att fylla tillvaron med intressanta samtalsämnen och spännande projekt. Du uppskattar Vattumannens vidsynthet, medan Vattumannen lär sig mycket av din snabbtänkhet och flexibilitet. Ert umgänge är stort och skiftande, ni är ett spännande par som många dras till.

Tvillingarna och Fiskarna kan visserligen känna en stark dragning till varandra, men ni är väldigt olika och det blir många missförstånd. Fiskens stora känslighet är svår för dig att parera, och din tendens att skämta om allvarliga ämnen kan upplevas som stötande av Fisken. Det blir svårt att få något gjort också, för ni börjar ofta diskutera och ifrågasätta fel saker. Det blir ingen ordning på nånting.


947 kommentarer

 


Annons


Annons

Laddar