Annons

Annons

Stjärntecken och relationer, del 6: Jungfrun

Jungfrun horoskop

Jungfrun

Så fungerar du med andra stjärntecken

Jungfrun och Väduren kommer sällan överens. Väduren är för slarvig för din smak, och Väduren tycker att du är för petig. För dig är det både viktigt och roligt att planera noga innan du gör något. Väduren föredrar att bara sätta igång och se vad som händer. Det gör dig nervös, och då blir du överkritisk och hittar fel på allt Väduren gör, vilket leder till att Väduren ilsknar till…nej, det blir svårt att hitta harmoni.

Annons

Jungfrun och Oxen är en bra kombination. Ni har samma jordnära inställning till det mesta och delar ett intresse för naturen och det som är enkelt och okomplicerat. Dessutom har ni båda god hand med pengar. Du vet att du kan lita på Oxen, och Oxen uppskattar din hjälpsamhet. Ibland tycker du att Oxen tar det för lugnt, medan Oxen å sin sida tycker att du stressar upp dig i onödan, men på det hela taget har ni alla förutsättningar att trivas tillsammans.

Jungfrun och Tvillingarna har en tendens att stressa upp varandra. Det blir väldigt livligt runt er, men energin liksom skvätter åt alla håll. Tvillingen börjar med olika saker, du oroar dig för hur det ska bli. Ni kommer sällan överens om vad som ska prioriteras. Tvillingen fladdrar iväg för att slippa dina krav, du blir besviken…nej, det blir svårt att hitta harmoni.

Jungfrun och Kräftan kommer bra överens. Din ordning och förmåga att hantera den praktiska verkligheten uppskattas mycket av Kräftan, och du har nytta av Kräftans intuition. Ni är både husliga och pyssliga och tar hand om varandra på bästa tänkbara sätt. Kräftans lojalitet och omtanke är precis vad du behöver, och du ger minst lika mycket tillbaka.

Jungfrun och Lejonet får en del problem med jämvikten i relationen. Lejonet är ett dominant tecken som vill leda och bestämma, du är mer lågmäld och drar ditt strå till stacken utan att göra så mycket väsen av dig. Risken är att Lejonet alltid står i centrum och att du får för lite plats. Om ni får till en balans där kan ni ha en givande relation.

Med en annan Jungfru känner du genast samhörighet. Ni fixar och pysslar, och det är ständig aktivitet med utflykter och annat. Det ska helst hända något i relationen, varje dag. Dessutom ägnar ni er gärna åt aktiviteter som rör hälsa och friskvård. Eftersom ni är två lojala, omtänksamma och ansvarstagande personer behöver det inte bli några stora konflikter.

Jungfrun och Vågen har en tendens att liksom se förbi varandra. Det är inte så att det skär sig mellan er, men det finns inte så mycket att ta på. Men visst, du tycker om Vågens diplomati, Vågen gillar ditt ordningssinne. Däremot kan ditt petande med smådetaljer störa Vågen, och du irriterar dig på Vågens oförmåga att fatta beslut. Det finns en risk att ni låser varandra.

Jungfrun och Skorpionen är en intressant kombination. Den passionerade Skorpionen väcker oanade känslodjup i dig, känslor som kan få dig att ändra hela ditt liv. Du kan hantera Skorpionens kontrollbehov och nästan överdrivna behov av integritet och hemligheter. Skorpionen uppskattar din lojalitet och ärlighet. Ni gör varandra starka.

Jungfrun och Skytten förstärker varandras rastlöshet. Det blir ingen lugn och ro. Skyttens notoriska slarvighet och tidsoptimism har du svårt för, och Skytten protesterar ofta mot din fixering vid detaljer. Du är hela tiden rädd att något ska gå fel och Skyttens frihetsbehov förstår du dig inte på.

Jungfrun och Stenbocken trivs bra tillsammans. Ofta har ni likadana grundvärderingar och förstärker varandras goda sidor. Stenbocken uppskattar din noggrannhet, du respekterar Stenbockens ambitioner. Ingen hävdar sig på den andras bekostnad. Du känner stabilitet med Stenbocken vid din sida, och det gör att du kan slappna av känslomässigt.

Med Vattumannen fungerar det inget vidare. Du gillar inte att få dina cirklar rubbade – Vattumannen är väldigt förtjust i just detta att rubba folks cirklar genom att säga eller göra det oväntade. Du blir nervös av alla tvära kast, och så försöker du ge igen med nålstickskommentarer, vilket leder till att Vattumannen gör sig helt ouppnåelig. Det känslomässiga avståndet blir större och större.

Fiskarna är ditt motsatta och komplementära tecken. Ni dras ofta till varandra, eftersom ni instinktivt känner att den andra har just de sidor du själv saknar. Ditt praktiska sinne kombineras fint med Fiskarnas intuition, din tjänstvillighet och pålitlighet är vad den ibland förvirrade Fisken behöver. Fisken inspirerar dig att tänka utanför ramarna och utveckla din andliga sida och skapande förmåga. Dock kan det i längden bli för rörigt för din smak.


Kommentera

 


Annons


Annons

Laddar