Annons

Annons

Stjärntecken och relationer. Del 8: Skorpionen

relationshoroskop

Skorpionen

Så fungerar du med andra stjärntecken

Skorpionen och Väduren är knappast en idealisk kombination. Ni är båda väldigt starka men på helt olika sätt. Du har svårt för Vädurens gåpåighet och impulsivitet, och för att kompensera det blir du själv ännu mer analytisk och kontrollerande än vanligt. Ni är inte så generösa mot varandra som ni borde vara, och det kan bli både vasst och giftigt mellan er.

Annons

Oxen är ditt motsatta och komplementära tecken. Det finns mycket attraktion här, ni dras till varandra nästan mot er vilja. På många sätt är ni lika, men det kan bli som att ni speglar varandra och ser en förvrängd bild. Du tycker att Oxen är outhärdligt envis, Oxen tycker detsamma om dig. Du irriteras över Oxens ägandebehov och svartsjuka, men just det är ett drag som du också måste jobba med hos dig själv.

Skorpionen och Tvillingarna…ni förstår er inte på varandra. Tvillingens lättsamhet och lekfullhet är främmande för dig, och du letar ständigt efter hemligheter och dolda undermeningar som inte alls finns. Dina egna hemligheter och dolda undermeningar är Tvillingen helt omedveten om. Relationen blir för ytlig för dig, du känner dig inte sedd och dessutom litar du inte på Tvillingen.

Skorpionen och Kräftan kommer bra överens. Kräftan förstår ditt känslodjup och är inte rädd för det. Ni är två intuitiva personer som känner av alla stämningar och vibrationer. Men båda är också lättsårade, och problem blir det de få gånger ni inte förstår varandra, när någon reagerar personligt på någon förflugen kommentar. Då är det svårt att reda ut det hela genom att kommunicera med ord, och det blir mycket sårade känslor och signaler som den andra parten måste tolka. Mycket pågår under ytan mellan er. Men det finns en stark attraktion.

Skorpionen och Lejonet…här handlar det om två starka viljor och temperament. Er relation har tvära kast, toppar och dalar. Det är spännande men aningen utmattande. Du tycker om Lejonets företagsamhet och vilja att åstadkomma saker. Men däremot blir du irriterad på Lejonets behov av uppmärksamhet och smicker. Ni vet om varandras svaga sidor och har en tendens att sticka in pilarna där det känns som mest.

Skorpionen och Jungfrun brukar fungera bra. Jungfruns lojalitet, ansvarskänsla och ordningssinne tilltalar dig. Du vet var du har Jungfrun och därför kan du slappna av. Du har dessutom förmåga att väcka Jungfruns känslor, det vilda, passionerade som finns under den präktiga ytan. Du tar fram spännande sidor hos Jungfrun, och Jungfrun får dig att känna dig omhändertagen.

Med Skorpionen och Vågen handlar det mycket om balans. Du har en tendens att gå till ytterligheter, att pendla mellan det extrema, medan Vågen hela tiden försöker få vågskålarna att väga jämnt. Du förstår inte Vågens kompromissande och behov av milimeterrättvisa, och Vågen blir ängslig av din svartvita syn på saker och ting. Du vill rota i allt som är dolt, Vågen sopar mycket under mattan…ni har svårt att hitta harmoni.

En annan Skorpion, ja det är alldeles förträffligt. Tillsammans med en “teckenfrände” kan du vara dig själv. Ni förstår direkt varandras tvära kast, tricks, finter och knepigheter. Inget känns konstigt, och ni utmanar varandra att utforska mer och mer av tillvarons hemligheter.

Skorpionen och Skytten försöker dra åt samma håll, men det går inte riktigt. Visst tycker du om Skyttens goda humör och förmåga att hitta på olika aktiviteter. Men du tycker också att Skytten är mer än lovligt naiv och lättlurad, och just det är sidor som du har svårt att respektera. Skytten å sin sida känner sig låst av ditt kontrollbehov och reagerar genom att hela tiden fly undan på ett eller annat sätt.

Skorpionen och Stenbocken är en bra, stabil kombination. Du beundrar Stenbockens ambitioner och seriösa inställning till det mesta. Stenbocken har nytta av din intuition. Om ni slår er ihop och jobbar mot ett gemensamt mål kan ni uträtta i princip vad som helst. Du kan dessutom ta fram Stenbocken passionerade sida och du är trygg med att ha en partner som sätter lojalitet i första rummet.

Skorpionen och Vattumannen har svårt att förstå varandra. Du vill kunna förutsäga och gärna också styra saker, inklusive människors beteende. Vattumannen å sin sida protesterar vilt mot att bli inplacerad i fack eller styrd på något sätt. Du känner dig osäker med Vattumannen, och det är en känsla du verkligen inte gillar. Ni utmanar och provocerar varandra utan att egentligen lära något av det.

Skorpionen och Fiskarna får en djup relation som hela tiden utvecklas. Din intensitet, kraft och passion uppskattas av Fisken, och du kan liksom staga upp Fiskens tidvisa flummighet eller osäkerhet. Båda vägleds av intuitionen och vill ständigt utforska fler dimensioner av tillvaron. En känslomässigt, andligt och konstnärligt inspirerande kombination!


Kommentera

 


Annons


Annons

Laddar