Annons

Annons

Stjärntecken och relationer, del 9: Skytten.

relationshoroskop

Skytten

Så fungerar du med andra stjärntecken

Skytten och Väduren passar bra ihop. Ni är företagsamma, spontana, frihetsälskande och äventyrliga. Inget står stilla runt er, och ni ger varandra ständiga utmaningar. Möjligen blir det lite utmattande, så att ni inte ger er tid att vila och bara vara tillsammans och mötas på ett djupare plan. Era likheter kan i värsta fall göra att ni glider isär. Men för det mesta är detta en utmärkt kombination.

Annons

Skytten och Oxen är väldigt olika. Du vill ha nya utmaningar, Oxen gillar den gamla lunken. Din devis är att allt ordnar sig, Oxen vill ha dubbla garantier för allting. Du kan uppleva Oxen som långsam och tråkig, Oxen upplever dig som oansvarig…det skapas mycket irritation. Ditt frihetsbehov kan också trigga Oxens svartsjuka. Något som förenar er är en kärlek för djur och natur, men någon större hemmaharmoni är svår att uppnå.

Tvillingarna är ditt motsatta och komplementära tecken. Ni har mer likheter än olikheter, till exempel så drivs ni båda av nyfikenhet och en strävan efter kunskap. Du tänker i lite större och vidare perspektiv, tar ut svängarna mer. Ni är också rastlösa båda två. Det kanske inte blir nån större ordning runt er, men ni har alla förutsättningar att ha roligt tillsammans.

Skytten och Kräftan lär få en del problem. Du är expansiv, söker dig alltid utåt och vill upptäcka mer av världen. Kräftan håller sig gärna hemma, i det trygga och invanda. Du känner dig hämmad och blir bara rastlös av Kräftans ständiga försök att bygga en myskokong. Inte har ni samma humor heller, och du lyckas ofta såra Kräftan oavsiktligt, samtidigt som du själv känner dig oförstådd.

Med Lejonet fungerar det utmärkt. Ni är båda spontana, aktiva och energiska. Tillsammans med Lejonet känner du dig fri att uttrycka dig, och dessutom gillar du Lejonets förmåga att leda och organisera. Ni inspirerar varandra att satsa framåt och har oftast väldigt roligt ihop. Tänk bara på att Lejonet är en stolt varelse som behöver tydliga bevis på uppskattning, och framför allt: skämta aldrig på Lejonets bekostnad!

Skytten och Jungfrun har helt olika specialiteter. Du ser de stora perspektiven medan Jungfrun ägnar sig åt de små detaljerna. Du har visioner, Jungfrun tänker praktiskt. Du är optimist, lite naiv ibland. Jungfrun ängslas för allt som kan gå fel. Kort sagt, det blir svårt att få ihop det eftersom ni alltid tycks dra åt olika håll. Irritationen växer stadigt. Möjligen kan det fungera om ni har varsitt område att ha ansvar för, som den andra inte lägger sig i.

Skytten och Vågen delar ofta samma ideal, och båda tecknen drivs av ett patos för rättvisa. Ni har många filosofiska diskussioner och kan med fördel engagera er i större frågor med många personer inblandade. Överhuvudtaget flockas det rätt mycket folk runt er, ni blir ett socialt par som ständigt skapar nya kontakter. Ibland kan du tycka att Vågen är för sval och resonerande, men på det hela taget kompletterar ni varandra jättebra.

Skytten och Skorpionen dras ofta till varandra. Du fascineras av Skorpionens djup, glöd och intensitet, och Skorpionen söker din lättsamhet och “det ordnar sig alltid”-inställning. Men du är lättlurad på ett sätt som Skorpionen inte kan låta bli att utnyttja. Du blir ofta manipulerad och sedan väldigt uppbragt när du väl inser det. Den grad av öppenhet du kräver har Skorpionen svårt att leva upp till, och det blir också en del problem med ditt frihetsbehov kontra Skorpionens svartsjuka.

Med en annan Skytt är det alltid saker på gång. Det kan bli lite utmattande, och alla yttre händelser och allt rastlöst farande omkring kan innebära att själva relationen inte utvecklas. Ni hinner inte se varandra eller umgås på ett djupare plan. Men ni gör spännande resor tillsammans, delar fantastiska framtidsvisioner och diskuterar allt mellan himmel och jord. Ni har alltså ofta väldigt roligt, tills en av er tröttnar och sätter fart mot nya djärva mål.

Skytten och Stenbocken är ett sånt där par som på papperet inte borde fungera men som ofta gör det ändå. Du mår bra av Stenbockens planering och allmänt seriösa inställning till saker och ting. Du i din tur tinar upp Stenbocken betydligt. Stenbocken vet dessutom instinktivt när du behöver lite friare tyglar. Ni gillar båda att sätta upp nya mål och kan sporra varandra att ständigt utvecklas, samtidigt ni även låter varandra ha ett eget liv.

Skytten och Vattumannen är två toleranta, frihetsälskande personer som drar ut varandra på många äventyr. Ingen av er gillar svartsjuka och klängighet, och båda behöver umgås med många olika slags människor. Du beundrar Vattumannens förmåga att bryta mönster och alltid göra det oväntade. Vattumannen behöver din optimism. Ni har båda ett speciellt, udda sinne för humor och kan skratta åt saker som ingen annan förstår.

Skytten och Fiskarna, det blir mycket känslor men ingen riktig ordning. Det kan bli så att ni anklagar varandra för att inte ta ansvar, både praktiskt och vad gäller själva förhållandet. Det blir mycket av och till, som att ni hela tiden testar varandra. Men du gillar Fiskens visioner, andliga strävan och höga ideal. Ni är två världsförbättrare, men du förstår dig inte riktigt på Fiskens känslighet, och Fisken kan uppleva dig som alldeles för burdus. Mellan varven är det dock mycket passionerat.


Kommentera

 


Annons


Annons

Laddar