Annons

Annons

Sveriges populäraste Kräfta?

Kronprinsessan  Victorias horoskop

Vi har nu hunnit en bra bit in i Kräftans tecken. Och på torsdag den 14 juli fyller en mycket känd Kräfta år, nämligen Kronprinsessan Victoria. En titt på horoskopet visar att hon har både solen och månen i Kräftan och är med andra ord rätt typisk för sitt tecken: Känslig, intuitiv, empatisk, lojal, beskyddande, månar om familjen och sin närmaste krets. Sedan finns det förstås andra inslag i horoskopet också, till exempel en hel del Tvilling. Och då handlar det om kommunikation, nyfikenhet, mångsidighet, intresse för människor. Ganska bra egenskaper med tanke på det ämbete hon fötts in i. Det kunde nästan inte vara bättre, faktum är att hela Victorias horoskop (med en massa ytterligare inslag som jag inte tar upp här) är nästan ofattbart “lämpligt”, hon föddes för att axla sin roll och kommer att klara det fantastiskt bra.

Annons

En annan intressant sak: Även länder har horoskop. Förutsatt att man vet när ett land “föddes” eller grundades, så är det bara att räkna ut planeternas ställning och tolka dem. Problemet är förstås att ett lands födelse sällan är så specifik som en människas. För Sveriges del florerar ett flertal horoskop, men det man oftast ser som det riktigaste är från den 6 juni (japp, det är ju fortfarande nationaldagen) 1523.

Hur blir det om man jämför Victorias och Sveriges horoskop?

Svar: Toppenbra.

Hade det handlat om två personer hade varje astrolog sagt att det här har alla förutsättningar att bli en verkligt bra relation, och man kan resonera på samma sätt när det gäller en människa och ett land. Kort sagt, Victoria och Sverige passar jättebra ihop! Planeternas stämmer överens på nästan märkliga sätt, som att ödena är sammanflätade. Och det innebär att vi kommer att få en oerhört populär regent, kanske rentav den populäraste någonsin. Det märker man i och för sig redan nu. Kronprinsessan går hem i alla läger. Är hon Sveriges populäraste Kräfta? Jag tror det.


Kommentera

 


Annons


Annons

Laddar