Annons

Annons

Tre planeter byter tecken

planeter

Det är gott om astrologiska händelser den kommande veckan. Inte mindre än tre planeter byter tecken:

Den 9 november går Mars in i Vattumannen.

Den 12:e går Venus in i Stenbocken och samma dag lämnar Merkurius Skorpionen och tar klivet in i Skytten.

Annons

Vattumännen kan räkna med en energikick som håller i sig från den 9:e fram till drygt mitten av december. Rent allmänt, alltså även för de övriga tecknen, så det en bra tid för alla slags tekniska uppfinningar och okonventionellt problemlösande. Det gäller att komma ur de vanliga fållorna, att våga testa det man trodde var omöjligt eller bara konstigt.

Stenbockarna får en extra dos av den trevliga kärleksplaneten Venus, och det varar i drygt tre veckor. Den något reserverade Stenbocken blir mer utåtriktad, och har framgång både kärlek och vänskap. Och de Stenbockar som har gamla outredda konflikter att tag i bör passa på under den närmaste treveckorsperioden.

Skyttarna får extra många nya idéer och känner också en stark rastlöshet. De försöker vara på flera ställen samtidigt, pratar massor och kan knappt hålla reda på allt nytt som är på gång. Lite stirrig mental energi med andra ord.

Ovanstående kan ses som ett komplement till de vanliga veckohoroskopen.

Samtidigt indikeras ett slags skifte rent generellt, och det gäller samtliga tecken: Saker tar en ny vändning, tankar kretsar kring andra frågor än tidigare, man skiftar fokus. Det blir händelserikt på både inre och yttre plan, och det är lika bra att bereda sig på att det som sker är något annat än det man förväntar sig. Det kan också förstärkas av den “supermåne” som vi kan se den 14 november. Mer om den i annat inlägg.


Kommentera

 


Annons


Annons

Laddar