Annons

Annons

Trögt för vissa Skyttar, livligt för andra

Nu är det Skyttarna som får fira födelsedag en månad framåt. Solen går nämligen in i Skytten den 22 november klockan 04.06.

Skytten har ju haft lite knepigt med Saturnus ganska länge, över två år faktiskt. Men nu är det på sluttampen. De som är födda alldeles i slutet av tecknet, 18-21 december kan fortfarande märka av Saturnus restriktiva effekt. Det kan kännas trögt med det mesta, som att det tar emot på alla plan och minsta grej blir en ansträngning. Humöret har också sina dippar. Men det är bara att hålla ut, och om en månad lämnar Saturnus tecknet och återkommer inte förrän år 2044! (Ja, det är länge det, tanken svindlar.)

Annons

Det finns också goda sidor med Saturnus, till exempel ansvar, ambitioner, seriositet. Fast just de sidorna stämmer ganska dåligt med Skyttens ”det ordnar sig alltid”-inställning och deras frihetsälskande, optimistiska natur.

Merkurius är också i Skytten, hela året ut och en bit in i januari. Det ger delvis andra budskap, eftersom Merkurius i astrologin symboliserar kommunikation. Här får Skyttarna, särskilt de som inte har en massa Saturnus samtidigt, en tendens att prata ännu mer än vanligt, och att vara väldigt rättfram. Det är också bra att skriva, allt från att maila till vänner man inte hört av på länge till att skriva dagbok, roman eller kåserier eller författa brev till myndigheter eller arbetsgivare. Skyttens något burdusa humor kommer också att bli mycket märkbar. Hela Skytten blir mer märkbar, kan man säga.

Vad gäller Saturnus så kan även Tvillingar, Jungfrur och Fiskar som är födda de fyra sista dagarna i sina respektive tecken uppleva att det går lite upp och ner med det mesta. Ett råd är att inte forcera något utan ta det så lugnt som möjligt. Gör det som är nödvändigt, planera gärna framåt men ha inte bråttom! Tålamod och en sak i taget är vad som lönar sig bäst.


Kommentera

 


Annons


Annons

Laddar