Annons

Annons

Veckans Venus

venus horoskop

Vi är inne i februari, och planetmässigt händer det som vanligt en hel del. Till exempel gick Venus in i Väduren den 3:e, och där gör den sällskap med Mars. (Dock kommer de inte så nära varandra att de bildar en traditionell astrologisk aspekt.)

Annons

Venus i Väduren…ja, den kan mjuka upp den tuffa, självständiga Väduren lite grann. Under en period på två månader kommer samtliga Vädurar i tur och ordning att få sin ”Venusdos”, där fokus ligger på relationer, samarbete, nöjen, skönhet och diverse andra trevligheter. Det är bra att vara utåtriktad, att söka andras sällskap, att ta initiativ i kärlek. Dessutom kommer många att känna sig mer än vanligt intresserade av kläder, frisyrer och sitt utseende i största allmänhet. Man vill förbättra, försköna, kanske ändra stil. Nu till en början, om vi tittar en vecka framåt, gäller allt detta i första hand dem som är födda under tecknets första vecka, ca 21-27/3.

Faktum är att även alla som är födda den första veckan i andra tecken påverkas av Venus. För de allra flesta är det ett positivt inflytande. Möjligen kan Fiskar, Oxar, Jungfrur och Skorpioner ha lite trassel just med relationer, mer som att gamla outredda saker kommer upp i ljuset, det blir lite allmänt knak och gnissel. Fördelen med det är att det också finns motivation att ta göra något åt det som inte fungerar. Venus är visserligen en mjuk, vänlig och aningen passiv planet, men nu blandas den med Vädursenergin, som är desto mer aktiv och dynamisk. Så det är en intressant kombination. Vi får se hur det yttrar sig, och som sagt: Ni som är födda den första veckan i era respektiva tecken kommer att ha Venus i aspekt till er horoskopsol på ett eller annat sätt. Räkna med fokus på relationer!


Kommentera

 


Annons


Annons

Laddar