Annons

Annons

Vem passar jag ihop med?

Vem passar jag ihop med? relationshoroskop

När någon ställer den vanligaste frågan: “vilket tecken tror du jag är född i?” och jag svarar att jag aldrig gissar utan “du kan väl berätta?”, och personen till slut avslöjar att “jag ör Oxe” eller vad det nu kan vara, då kommer nästa fråga, den som alla är intresserade av:

Annons

“Vilket tecken passar jag ihop med?”

Hela ämnet med astrologi och relationer är verkligen jätteintressant, även om det inte särskilt enkelt. Det går inte att rakt av säga att Vädurar passar ihop med Skyttar och Lejon med Tvillingar, och det beror förstås på att horoskop är mycket komplicerade när man går in på individnivå. Som vanligt måste jag komma med de vanliga halvtråkiga brasklapparna om att man har många olika tecken i ditt horoskop, och det är viktigt att analysera mer detaljerat etc. etc.

Icke desto mindre så finns det ju en astrologisk tradition som säger att vissa tecken går bra ihop och andra inte, och det baseras på de fyra elementen eld, jord, luft och vatten. Varje stjärntecken tillhör ett av dessa element. Och då kan man föreställa sig att eld och luft harmonierar, de stärker och inspirerar varandra. Eld och vatten har däremot svårt att samverka, och eld och jord är heller ingen höjdare.

Eld och luft, vatten och jord, det är bra kombinationer, plus att man trivs med tecken ur sitt eget element, alltså jord-jord, vatten-vatten och så vidare.

Okej, och vilka tecken är vad?

Eldtecken:

Väduren, Lejonet och Skytten

Jordtecken:

Oxen, Jungfrun och Stenbocken

Lufttecken:

Tvillingarna, Vågen och Vattumannen

Vattentecken:

Kräftan, Skorpionen och Fiskarna

Och då kan man ju räkna ut bland vilka tecken man har störst förutsättningar att hitta människor man trivs med. (Enligt traditionen alltså.) Dessutom kommer jag att skriva mer om detta här på bloggen. Kolla nästa vecka!

Läs också veckans horoskop


Kommentera

 


Annons


Annons

Laddar