Annons

Annons

Venus går in i Lejonet

På lördag den 26 augusti byter Venus tecken. Den lämnar den känsliga, familjeinriktade Kräftan, där den befunnit sig hela augusti fram till nu, och går in i det dominanta, stolta Lejonet.

Venus symboliserar kärlek, relationer, skönhet, nöjen och njutningar. Nu är det alltså Lejonens tur att få en extra dos av dessa trevligheter i nästan en månad framåt. Kärlekslivet kan få en puff, det är perfekt att ordna fester, generositeten flödar, pengar spenderas…Lejonen vill leva livet nu och inte hålla på och peta med små halvtråkiga vardagsdetaljer. Till att börja med kommer de som är födda alldeles i början av tecknet att känna av den här speciella Venusenergin, men det påverkar alltså samtliga Lejonfödda i tur och ordning.

Annons

Något att tänka på för den som tänker sig att uppvakta ett Lejon de kommande veckorna: Snåla inte på något. Romantiska gester i form av blombuketter och exklusiv choklad uppskattas mycket av de lyxälskande Lejonen.

Slösa med komplimanger. Lite smicker går också hem.

Kritisera absolut inte, inte i något som helst läge.

Visa dina känslor men var inte påflugen. Lejonet vill gärna ta egna initiativ.

Den som följer dessa råd och tips ligger bra till.

 

Nu är förstås Venus passage genom Lejonet bara en av många astrologiska influenser som pågår samtidigt. Men den är en av de trevligaste och kan vara allmänt uppmuntrande att känna till.

 

 

 


Kommentera

 


Annons


Annons

Laddar